Onze locatie

Erve Dennenoord is een kleinschalig vakantieverblijf, welke de ideale uitvalsbasis is om lekker te fietsen, te wandelen en de omgeving van Noordoost Twente te ontdekken. Alle bekende natuurgebieden zijn op loop- en fietsafstand bereikbaar.

Bezoek voor de laatste updates en impressies onze social media.

Al jarenlang een begrip in de omgeving

Erve Dennenoord kent een rijke historie en dat proef je aan alles. Op het complex worden al sinds 1925 gasten ontvangen, in zowel het Theehuis als in de vakantiewoningen. De vakantiewoningen zijn steeds gerenoveerd en gemoderniseerd waardoor enkel de uitstraling nog doet denken aan het verleden. In deze rijke historie hebben verschillende families langdurig het vakantieverblijf mogen exploiteren.

Op Erve Dennenoord word je ontvangen door Rob of Danieck. Wij mogen sinds 2021 met trots de koers van het erf bepalen en vanaf 2015 heeft Danieck haar hart verknocht aan deze fantastische plek, waar ze na mooie jaren als medewerker samen met Rob in 2021 de volgende stap heeft gezet.

Wij wonen samen met onze hond Novi op het erf!

Volop genieten van de natuur

Ons erf wordt gekenmerkt door rust, ruimte en fluitende vogels. Het is niet zonder reden dat al onze huisjes een vogelnaam hebben gekregen!  

De vrijstaande familiehuisjes beschikken over veel privacy en een eigen tuin. De 2 persoonsvakantiehuisjes zijn geschakeld waardoor volop van elkaar genoten kan worden. Alle privé tuinen met terras zijn gelegen op het zuiden. De tweepersoonsvakantiehuisjes beschikken over een prachtig uitzicht op de natuurlijk omgeving.  

Handig om te weten

Ons erf is ondanks de grindpaden rolstoeltoegankelijk, maar beschikt niet over een separaat invalidetoilet. De badkamer van de huisjes is gelegen op de begane grond en beschikt over een inloopdouche. De familiehuisjes zijn allen bereikbaar met een kleine trap van twee tredes.

Er is voldoende ruimte om je auto te parkeren. Als je verblijft in een tweepersoons huisje zal je door de natuurlijke ligging een (klein) stukje met de bagage moeten lopen. Er zijn karren aanwezig die het verplaatsen van de bagage wat makkelijker maakt.

Helaas is er (nog) geen laadpaal aanwezig. Mocht je willen verblijven en beschikken over een elektrische auto is het mogelijk om in Vasse bij E-Flux charging station je auto op te laden. In Ootmarsum (3 km) is het mogelijk om je auto op te laden in het centrum op de parkeerplaats gelegen aan de kloostertuin.

De tweepersoonshuisjes beschikken over een houtkachel, eigen hout meenemen is niet toegestaan. Bij aankomst staat er een mandje gevuld met hout klaar!

Tijdens het verblijf bij Erve Dennenoord kun je gebruik maken van onze milieustraat. In deze milieustraat is het mogelijk om plastic, papier, glas, etensresten en restafval te scheiden. Wij stellen het op prijs om het afval die u produceert tijdens het verblijf op deze wijze te scheiden. In de huisjes is het mogelijk om verpakkingsmaterialen (plastic) en restafval van elkaar te scheiden.   

In de natuur rondom ons erf is het fantastisch om te fietsen, het is mogelijk om fietsen te huren bij ons. Maar je eigen fietsen meenemen kan natuurlijk ook! Je eigen fiets kun je gedurende het verblijf stallen onder onze kapschuur waar die beveiligd achter een hek kan staan.

Het is niet toegestaan om een barbecue op gas of kolen mee te nemen. 

Dieren, anders dan een hond zijn niet toegestaan in de huisjes.

Onze huisjes

Erve Dennenoord is een kleinschalig vakantieverblijf, welke de ideale uitvalsbasis is om lekker te fietsen, te wandelen en de omgeving van Noordoost Twente te ontdekken. Erve Dennenoord beschikt over 7 vakantiehuisjes variërend van grootte, zodat er altijd in de behoefte wordt voorzien.

© 2024 Erve Dennenoord | Sitemap Schulten Media