Onze Wellness

De Wellness bestaat uit een Hottub, Sauna, buitendouche, privé omkleedruimte, minibar en een privé overkapping. Zowel de Hottub als de Sauna zijn op hout gestookt, hiervoor krijg je van ons een uitleg. (De opwarm tijd is circa 1 uur.)

De Hottub beschikt over het Balboa Bubbelsysteem en een ergonomische zitting, heerlijk voor na een stevige wandeling. Vanuit de Sauna kun je genieten van een geweldig panorama uitzicht over het glooiende landschap doordat de volledige achterwand gemaakt is van glas!

Heerlijk intiem genieten in je eigen privé Wellness

Er kan enkel door 1 groep of stel tegelijk gebruik gemaakt worden van de Wellness, waardoor je een ultiem luxe genietmomentje hebt met de je lief of vrienden.

De Wellness is zowel in de ochtend/middag 10.00 – 14.00 te reserveren alsook in de avond 17.00 – 21.00. De tijden zijn niet in beton gegoten maar geven een richtlijn aan.   

Het is mogelijk om eigen drank mee te nemen en deze koel te houden in de minibar. Mocht je nu geen flesje bubbels bij je hebben dan staat deze alvast koud in de minibar!

Het is verplicht om te douchen voordat gebruik gemaakt wordt van de faciliteiten, huisdieren zijn niet toegestaan rondom de Wellness en eten in zowel de Sauna als Hottub is verboden.

Ook is het niet toegestaan om hout vanuit de Wellness mee te nemen naar het huisje!

Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Standaard

De prijs voor 2 personen bedraagt € 65
De prijs voor 3 personen bedraagt € 90
De prijs voor 4 personen of meer bedraagt € 110

De prijs is inclusief handdoeken en badjas.

De Ultieme Wellness Beleving* 

Wil je een middag volledig ontzorgd worden? Dit kan middels de Ultieme Wellness Beleving! De Ultieme Wellness Beleving bestaat uit een Fingerfood plate met flesje Prosecco en aroma geur voor de Hottub en Sauna naar keuze.
De Fingerfood plate bestaat uit een sortering van hartige hapjes, zoals nacho's, quiche en een soepje. Heerlijk voor bij de borrel!

Er kan gekozen worden uit een breed assortiment aroma geuren.

De prijs voor 2 personen bedraagt € 110
De prijs voor 3 personen bedraagt € 150
De prijs voor 4 personen of meer bedraagt € 185

*Dit arrangement is enkel te reserveren tijdens openingstijden van Theehuis Dennenoord.

Tijdens het boekingsproces kan aangegeven worden wanneer en met hoeveel personen je gebruik wilt maken van de Wellness!

© 2024 Erve Dennenoord | Sitemap Schulten Media