Vakantiehuisje Ootmarsum

Soms is het lekker om er even tussenuit te gaan. Dat hoeft niet altijd in het buitenland, want ook in ons eigen land valt er genoeg te zien en te beleven. Neem alleen al de streek Noordoost-Twente, waar prachtige natuurgebieden worden afgewisseld met grote steden. Een vakantiehuisje in Ootmarsum vormt dan ook de ideale uitvalsbasis om deze regio te verkennen.

Een vakantiehuisje in Ootmarsum huren doet u natuurlijk bij Vakantiehuisjes Dennenoord in Nutter, een klein buurtschap met typisch Twentse uitstraling. Wij bieden u de keuze uit een zevental mooie vakantiewoningen, waar u met zijn tweeën of met het hele gezin heerlijk kunt ontspannen en allerlei leuke tripjes in de omgeving kunt ondernemen.

Bekijk onze huisjes!

Vakantiehuisje huren Ootmarsum

Wanneer u kiest voor een van onze vakantiehuisjes in Ootmarsum, bent u verzekerd van een aangenaam verblijf met het nodige comfort. De huisjes zijn omgeven door natuur en aangrenzend aan de achterzijde van elke woning vindt u een groen veld of boomgaard. Het ideale uitzicht wanneer u op uw terras of veranda geniet van de rust en het buitenleven.

Ook binnen ontbreekt het u aan niets, want elke vakantiewoning is knus ingericht en bevat een keuken met moderne apparatuur zoals een vaatwasser en oven. Boekt u een vakantiehuisje in de winter? Dan zult u het zeker niet koud hebben, want alle huisjes worden behaaglijk verwarmd door centrale verwarming.

Vakantiehuis voor 4 personen of meer bij Ootmarsum

Op ons rustieke vakantiepark in Twente kunt u kiezen uit meerdere vakantiewoningen. Aan de achterzijde van ons terrein liggen 4 tweepersoons vakantiehuizen (twee onder een kap) die in de jaren 70 uit steen zijn opgetrokken. Elk vakantiehuis beschikt over een terras op het zuiden, met fantastisch uitzicht op de natuurrijke omgeving.

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje in Ootmarsum voor 4 personen of meer? Ook daarvoor bent u bij Vakantiehuisjes Dennenoord aan het juiste adres, want op ons erf staan tevens 3 grotere en vrijstaande vakantiewoningen. De ligging aan de voorkant van het erf maakt het gemakkelijk om dichtbij te parkeren.

Vakantiewoning op prachtig vakantiepark in Twente

Iedereen die ons vakantiepark bezoekt, kan gebruik maken van de kapschuur op het erf om fietsen veilig en droog te stallen. Daarnaast is er een washok aanwezig dat beschikt over een centrale wasmachine en droger, waar al uw kleding op afspraak gewassen kan worden. Ook aan de kleintjes is gedacht: op het erf vinden zij een leuke speeltuin met zandbak, glijbaan, schommel en boomhut.

Wie kiest voor een vakantiehuisje in Ootmarsum, ziet zich verzekerd van een verblijf in een van de mooiste gebieden van Twente. Zodra u het erf afrijdt belandt u middenin het zogenaamde coulissenlandschap. Geniet van een veelzijdig landschap met onder andere bospercelen, watermolens en schilderachtige akkers omzoomd door houtwallen.

Neem contact met ons op!

Vakantiehuisje in de prachtige omgeving van Ootmarsum

Het ideale decor dus om een diversiteit aan activiteiten te ondernemen. Maak bijvoorbeeld een heerlijke wandeling of fietstocht vanuit Theehuis Dennenoord. U vindt hier een groot bord van de VVV waar meerdere routes op worden aangegeven. Een vakantiehuisje in Ootmarsum huren is op deze manier de basis voor een actieve vakantie.

Maar uiteraard is er in de omgeving nog veel meer te doen. Een van de hoogtepunten in de streek is het stadje Ootmarsum, dat bekend staat om zijn gezelligheid en authentieke uitstraling. Wilt u nog grotere steden bezoeken? Vanaf uw vakantiehuisje rijdt u binnen korte tijd naar plaatsen als Enschede, Almelo en Hengelo. De mogelijkheden zijn eindeloos! Plaats nu uw reservering via 0541 – 680 790 of mail ons op info@ervedennenoord.nl.

© 2024 Erve Dennenoord | Sitemap Schulten Media